LYT & LÆR

Verdens bedste foredrag og workshops venter på dig og dine kolleger på årets optometrikonference i Århus første weekend i oktober.
Her står førende optometrister, læger og foredragsholdere klar til at guide dig ind i fremtidens optometri, og programmet er spækket med spændende emner. Du kan bl.a. se frem til at møde:

Dr. Paul Harris, professor ved Southern College of Optometry i Memphis, USA, er på talerstolen to gange under konferencen. I lørdagens foredrag fortæller han om de nye digitale værktøjer til tests af øjenbevægelser i forbindelse med vurdering af samsynet. Søndag stiller han skarpt på mange optometristers mantra: ”korriger brydningsfejlen” og kommer med sit bud på en lang række andre forhold, du bør være opmærksom på i forbindelse med en synskorrektion.

Optometristtrioen Amond Adsersen, Janni Brunsgaard og Anne Herborg fra Erhvervsakademi Dania er klar med en lærerig workshop, der gør dig klogere på diagnosticering af tørre øjne. Du bliver introduceret for de indledende undersøgelser, lærer at spørge ind til patientens oplevelser, og hvad du bør undersøge med spaltelampen.

Anders Gyldenkerne fra Institut for Klinisk Medicin – Øjenafdelingen ved Aarhus Universitetshospital – fortæller om sit store forskningsprojekt, der går tæt på synskvaliteten efter SMILE-operation sammenlignet med brugen af briller.

Se hele programmet og book din billet på www.optometrikonference.dk